Waarvoor kunt u de Walburgis Arnhem huren?

Walburgis Arnhem is een karaktervol kerkgebouw met een subtiel en sfeervol interieur voor bijzondere gebeurtenissen. Denk aan gebeurtenissen in uw leven die u op een verdiepende of verstillende manier wilt vieren. U bent dan vrij om daar op uw eigen manier vorm aan te geven. Desgewenst kunnen wij u daarbij adviseren of assisteren.

Afgelopen jaren hebben wij ook onderdak geboden aan koren, muzikale en theatrale gezelschappen. Zij genieten van de akoestiek en de ruimtelijkheid van ons gebouw waardoor hun artistieke prestatie volledig tot hun recht komt. 

Contactformulier

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Hoe kunt u de Walburgis Arnhem gebruiken?

Wilt u meer weten over beschikbaarheid, prijs, of andere mogelijkheden, neem dan via onderstaand formulier contact op met Kees Kant of bel hem op (06) 53187436. U kunt ook bellen met de beheerder Jos Twente (06) 28704231. Onder het formulier vind u meer informatie.

  • De plattegrond laat zien dat er sprake is van een functionele ruimte van ca 31 bij ca 20 meter. De kerk is op vele manieren in te delen.
  • De ruimte is bruikbaar voor bedrijfsbijeenkomsten, seminars, beurzen, kunstmarkten, uitvoeringen door koren, concerten, burgerlijke huwelijken met aansluitende receptie enz.
  • De maximale capaciteit bij een concert/kooruitvoering is 400 bezoekers.
  • De ruimtelijke indeling kent vele mogelijkheden. Wij assisteren u graag om uw gebruiksbehoefte mogelijk te maken.
  • Catering kan via de Walburgis verzorgd worden of, indien u dat wenst, in eigen beheer.
  • Parkeren is mogelijk in de Musis Parkeergarage op een loopafstand van minder dan vijf minuten. Haltes van het openbaar vervoer zijn aanwezig op 100 meter

Bel ons of benut het contactformulier. Wij streven ernaar uw vraag/verzoek binnen drie werkdagen te beantwoorden.

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email