Op deze pagina lees je binnenkort vrijwel alles over de mensen achter Walburgis Arnhem, onze visie en de manier waarop wij ons organisaren. Soms komt er wat bij, soms gaat er wat af. We zijn een dynamisch gezelschap.

Walburgis Arnhem is een centrum voor spirituele  verbondenheid en bezieling. Je vindt ons in de voormalige Walburgis kerk, hartje Arnhem, aan het St. Walburgisplein 1.

Hoe wij ons organiseren

Walburgis Arnhem organiseert zich in losjes gekoppelde groepen die ieder hun eigen functie en activiteit verzorgen. Enkele keren per jaar komen die in een kerngroep bij elkaar om beleid te ontwikkelen, af te stemmen en te evalueren. Daarnaast zijn er twee keer per jaar meetings voor iedereen die zich betrokken  voelt bij Walburgis Arnhem.

Een viering in Walburgis Arnhem

De vrijwilligers Walburgis Arnhem bestaat uit een flinke groep vrijwilligers die op eigen, onafhankelijke  wijze vorm geven aan vieringen, concerten, tentoonstellingen, lezingen, seminars, meditaties en leerhuis. Nu het aantal bezoekers en het aantal activiteiten groeien zijn we blij met elke vrijwilliger erbij. Voel je daarvoor, neem dan een kijkje op onze vrijwilligerspagina.

Print Friendly, PDF & Email